File de peste umplut - Retete Culinare

File de peste umplut


Iti trebuie:
  • 10 fileuri macrou
  • 6 fire de ceapa verde
  • 2 portocale
  • 2 linguri orez
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 lamaie
  • 150 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati ceapa, spalati-o si tocati-o marunt.
  2. Caliti-o apoi in 50 ml ulei, la foc mic, 1 -2 minute.
  3. Curatati de coaja o portocala, apoi, cu un cutit bine ascutit, taiati partea alba a cojii de portocala, dupa care taiati in cubulete mici coaja.
  4. Amestecati-le cu maslinele taiate in cubulete mici, cu jumatate din legatura de patrunjel, orezul fiert pe jumatate, zeama de la o jumatate de
  5. portocala, ceapa calita si potriviti amestecul de sare si piper.
  6. Puneti cate o lingura din acest amestec pe fiecare fileu de macrou, rulati-l si prindeti-l cu o scobitoare.
  7. Puneti rulourile intr-o tava cu uleiul ramas, stropiti-le cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi puneti tava in cuptorul incins si coaceti rulourile, la foc potrivit, 30 de minute.
  8. Serviti rulourile calde, presarate cu patrunjelul ramas, tocat marunt si cu salata verde.
  9. Pofta buna!
File de peste umplut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.