Crap la cuptor - Retete Culinare

Crap la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 crap
  • 100 ml vin indulcit cu putin zahar
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 kg rosii
  • 1 pahar smantana
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati pestele curatat si spalat in bucati potrivite si lasati-le 1 /2 ora presarate cu sare.
  2. Spalati-le din nou si scurgeti-le apoi de apa.
  3. Puneti bucatile de peste intr-o tava adanca, impreuna cu rosiile taiate in felii, ceapa tocata pestisori, untul, uleiul, vinul, otetul, sarea, piperul, foile de dafin, 100 g cascaval ras.
  4. Puneti tava in cuptorul incins, la foc potrivit pana cand cand pestele este bine patruns si frumos rumenit.
  5. Puneti deasupra smantana si restul de cascaval, dat pe razatoarea mare si mai puneti tava la cuptor 4-5 minute, la foc mare.
  6. Pofta buna!
Crap la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.