Sardine pane - Retete Culinare

Sardine pane


Iti trebuie:
  • 500 g sardine
  • 200 g alune de padure neprajite
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 300 g caise
  • 3 lamai
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati sardinele, dar nu le taiati capurile.
  2. Condimentati pestele in interior.
  3. Bateti ouale cu sare si piper.
  4. Treceti pestele prin faina, ou batut si alunele macinate, apoi prajiti pestele pe ambele parti in ulei.
  5. Scoateti pestele prajit pe servetele absorbante.
  6. Curatati fructele alese, taiati-le in feliute, puneti-le intr-un castron.
  7. Bateti zeama de lamaie cu 2 linguri ulei de masline, sare si piper.
  8. Turnati amestecul peste fructe, amestecati-le si pastrati-le la rece pana in momentul servirii.
  9. Pofta buna!
Sardine pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sardine pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sardine pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.