Rulouri de peste umplute cu jambon - Retete Culinare

Rulouri de peste umplute cu jambon


Iti trebuie:
  • 800 g file de salau
  • 350 g jambon crud uscat
  • 500 g ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 ml otet de vin
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati fileul de salau de eventuale oscioare, spalati-l, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l.
  2. Presarati-l apoi cu sare si piper, dupa care puneti pe fiecare fileu cate o felie subtire de lamaie, una de jambon si rulati.
  3. Prindeti rulourile cu scobitori si puneti-le intr-o tava, pe hartie de copt.
  4. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit apoximativ 25 de minute.
  5. Intre timp, curatati ceapa, spalati-o si taiati-o julienne.
  6. Presarati-o cu sare si framantati-o pana cand se inmoaie.
  7. Scurgeti-o de zeama pe care a lasat-o, apoi adaugati otetul, uleiul de masline si patrunjelul tocat marunt.
  8. Potriviti de sare si piper si amestecati bine salata de ceapa rosie.
  9. Pofta buna!
Rulouri de peste umplute cu jambon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de peste umplute cu jambon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de peste umplute cu jambon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.