Vinete umplute cu peste si legume - Retete Culinare

Vinete umplute cu peste si legume


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 750 g file de peste
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 5 linguri ulei de masline
  • un varf cutit coriandru pisat
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati vinetele in jumatati, scoateti cu o lingura miezul, in asa fel incat sa ramana peretii cam de 1 - 2 cm.
  2. Sarati vinetele in interior, intoarceti-le apoi cu taietura in jos, ca sa se scurga zeama.
  3. Taiati miezul de vinete in cubulete.
  4. Curatati ceapa si taiati-o in rondele.
  5. Curatati ardeii si taiati-i in cubulete.
  6. Umpleti jumatatile de vinete cu legumele calite amestecate cu pestele rumenit si taiat cubulete, condimentate cu sare, piper, coriandru pisat.
  7. Puneti vinetele umplute intr-o tava si lasati la cuptor , la foc potrivit, circa 30 de minute.
  8. Pofta buna!
Vinete umplute cu peste si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu peste si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu peste si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.