Tocanita din piept de pui - Retete Culinare

Tocanita din piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g untura
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • boia
  • dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 150 ml iaurt
  • 1 lingura faina
  • Pentru galuste iti trebuie:
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • bicarbonat
  • faina
Pregatesti asa:
  1. Curatati, spalati si taiati pieptul in bucatele.
  2. Puneti-l la fiert, 5 minute, in apa cu sare si piper.
  3. Scoateti apoi carnea din apa, lasati-o la scurs si prajiti-o in untura, pe toate partile.
  4. Adaugati ceapa si usturoiul, taiate solzisori, ardeiul taiat cat mai marunt si adaugati sare, piper, boia, dupa gust.
  5. Amestecati din cand in cand, sa nu se prinda de vas.
  6. Pentru galuste, amestecati ouale batute cu uleiul, bicarbonat, sare si atata faina cata este necesara pentru a obtine un aluat mai tare.
  7. Din acest aluat luati cu lingura cate putin, formati galuste mai mici pe care puneti-le la fiert in apa clocotita cu sare.
  8. Daca vreti sa se fiarba mai repede, in loc de galuste, puteti rade aluatul pe razatoarea cu ochiuri mari pe care o treceti prin faina inainte.
  9. Cand galustele sunt fierte, puneti-le peste carne.
  10. Adaugati si putina apa in care au fiert acestea, in care ati desfacut bulionul.
  11. Lasati la fiert la foc mic.
  12. Dupa 20 de minute adaugati amestecul din iaurt amestecat cu faina.
  13. Lasati sa mai fiarba, amestecati, si presarati patrunjel verde inainte de servire.
  14. Pofta buna!
Tocanita din piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.