Vinete cu rosii la cuptor - Retete Culinare

Vinete cu rosii la cuptor


Iti trebuie:
  • 6 vinete mari lunguiete
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 ardei capia mari
  • 1 ardei iute
  • 6 rosii
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Taiati vinetele in doua, pe lungime, apoi taiati jumatatile tot pe lungime in fasii cu grosimea de 2 - 3 cm.
  2. Sarati-le si lasati-le 10 minute pe un fund de lemn sa se scurga zeama.
  3. Puneti-le apoi intr-o tava de aragaz, cu ulei si puneti tava la cuptor la foc potrivit.
  4. Coaceti, separat, rosiile, usturoiul si ardeii, infasurate in folie de aluminiu, intr-o tava uscata.
  5. Dupa ce s-au inmuiat, scoateti-le, lasati-le la racit si apoi curatati-le de pielita si coji.
  6. Faceti din ele un piure cat mai fin, maruntindu-le cu un blender sau trecandu-le prin masina de tocat carne.
  7. Cand vinetele s-au inmuiat, turnati peste ele piureul de rosii, ardei si usturoi.
  8. Mai tineti tava la cuptor 5 minute, apoi scoateti preparatul din tava si serviti-l cald.
  9. Pofta buna!


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete cu rosii la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete cu rosii la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.