Piept de pui cu garnitura de legume la gratar - Retete Culinare

Piept de pui cu garnitura de legume la gratar


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 vanata
  • 4 rosii
  • 400 ml ketchup dulce
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati legumele, spalati-le si taiati-le in rondele, bastonase, segmente, fasii, dupa plac.
  2. Puneti-le intr-un castron si turnati peste ele uleiul de masline amestecat cu sare si piper.
  3. Cu acelasi ulei ungeti si carnea.
  4. Puneti ingredientele pe un gratar incins.
  5. Intoarceti-le cu ajutorul unui cleste, nu folositi furculita.
  6. Daca intepati ingredientele in timp ce se prajesc, se pierde sucul plin de minerale si vitamine.
  7. Luati ingredientele de pe gratar si puneti-le pe rand intr-un castron.
  8. Acoperiti-le.
  9. Cand toate s-au prajit, stropiti-le cu 1 lingura zeama de lamaie, cata vreme sunt inca fierbinti, acoperiti castronul din nou si lasati-l 2-3 minute in repaus.
  10. La servire, adaugati ketchup dulce peste carne si legume.
  11. Pofta buna!
Piept de pui cu garnitura de legume la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu garnitura de legume la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu garnitura de legume la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.