Pandispan cu caise - Retete Culinare

Pandispan cu caise


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 250 g faina
  • 200 g unt
  • 20 caise.
Pregatesti asa:
  1. Frecati untul cu zaharul si zaharul vanilat pana cand zaharul se dizolva si obtineti o compozitie cremoasa.
  2. Adaugati pe rand galbenusurile, amestecand bine compozitia dupa fiecare.
  3. Bateti albusurile spuma si cand aceasta se tine bine de tel, puneti-o peste compozitia de galbenusuri.
  4. Adaugati treptat faina si amestecati prin rasturnare.
  5. Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu faina.
  6. Turnati in tava compozitia si nivelati-o.
  7. Din loc in loc puneti cate o jumatate de caisa, curatata de coaja, cu partea bombata in sus.
  8. Coaceti prajitura la foc potrivit.
  9. Taiati prajitura dupa ce s-a racit, in asa fel incat pe fiecare bucata sa fie cate o jumatate de caisa.
  10. Pofta buna!
Pandispan cu caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.