Rulada cu crema mascarpone si zmeura - Retete Culinare

Rulada cu crema mascarpone si zmeura


Pentru rulada iti trebuie:
  • 5 oua
  • 120 g zahar
  • 1 lingura zahar praf vanilat
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 200 g crema mascarpone
  • 250 g fulgi de cocos
  • 200 ml frisca din smantana batuta
  • 300 g zmeura
Pregatesti asa:
  1. Pregatiti mai intai inghetata astfel: amestecati intr-un castron mascarpone cu fulgii de cocos si cu frisca batuta din smantana.
  2. Cand amestecul este omogen, puneti-l la congelator, pentru mai multe ore.
  3. Puteti pregati inghetata cu o zi inainte si sa o scoateti din congelator doar cu putin inainte de servire.
  4. Pentru rulada, frecati galbenusurile cu 3 linguri zahar si zaharul vanilat, pana cand obtineti o compozitie cremoasa.
  5. Bateti albusurile spuma, adaugand zaharul ramas.
  6. Amestecati prin rasturnare galbenusurile cu albusurile, faina si praful de copt.
  7. Turnati compozitia intr-o tava dreptunghiulara, unsa si tapetata.
  8. Coaceti blatul la foc potrivit.
  9. Scoateti blatul cald din tava pe o folie de bucatarie si, inainte de a se raci, rulati-l, ajutandu-va de folie, apoi lasati-l la racit.
  10. Inainte de servire, desfaceti blatul, puneti deasupra lui un strat uniform de inghetata peste care presarati zmeura sau alte fructe alese.
  11. Rulati blatul si ornati-l cu frisca, frunze de menta si fructe proaspete.
  12. Taiati-l in felii mai groase cu un cutit subtire.
  13. Serviti imediat in farfurii tinute la rece inainte.
  14. Pofta buna!
Rulada cu crema mascarpone si zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu crema mascarpone si zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Rulada cu crema mascarpone si zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.