Desert din piure de castane - Retete Culinare

Desert din piure de castane


Iti trebuie:
  • 300 g  piure de castane
  • 500 ml frisca batuta din smantana
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 1 lingura miere
  • 250 ml lapte fiert si racit
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingura rom
  • 150 g alune de padure neprajite
Pregatesti asa:
  1. Bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si romul.
  2. Bateti galbenusurile cu mierea si laptele pana cand obtineti un amestec omogen.
  3. Adaugati frisca si puneti amestecul la bain-marie, la foc potrivit.
  4. Amestecati tot timpul, pentru a nu se prinde de vas.
  5. Cand compozitia s-a ingrosat suficient, luati vasul de pe foc, lasati-l la racit si apoi adaugati in compozitie piureul de castane si spuma de  albusuri.
  6. Puneti si alunele zdrobite mai mare si amestecati prin rasturnare.
  7. Puneti amestecul la congelator, pentru mai multe ore.
  8. Pofta buna!
Desert din piure de castane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert din piure de castane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert din piure de castane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.