Inghetata de vara cu caise - Retete Culinare

Inghetata de vara cu caise


Iti trebuie:
  • 500 ml lapte de capra
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1 baton de vanilie, taiat in doua
  • 1 lingura rom
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 400 g caise fara samburi
Pregatesti asa:
  1. Fierbeti laptele cu jumatate din cantitatea de zahar si cu vanilia.
  2. Lasati-l apoi, acoperit, la racit.
  3. Bateti albusurile spuma cu 1 lingura de zahar adaugat treptat.
  4. Frecati galbenusurile cu 2 linguri zahar si turnati treptat peste ele laptele strecurat.
  5. Adaugati si spuma de albusuri si amestecati ingredientele.
  6. Puneti amestecul la bain-marie, amestecand mereu pentru a nu se forma cocoloase.
  7. Curatati caisele de samburi, taiati-le in cubulete si puneti-le intr-un castron.
  8. Cand amestecul s-a ingrosat suficient, luati-l de pe foc si turnati-l fierbinte peste caise.
  9. Amestecati si lasati vasul la racit, apoi puneti-l pentru mai multe ore la congelator.
  10. Pofta buna!
Inghetata de vara cu caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de vara cu caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inghetata de vara cu caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.