Inghetata de zmeura - Retete Culinare

Inghetata de zmeura


Iti trebuie:
  • 500 ml suc proaspat de zmeura
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca batuta din smantana
  • 1 lingura cognac
Pregatesti asa:
  1. Bateti albusurile spuma, adaugand zaharul, treptat si cognacul.
  2. Amestecati galbenusurile batute bine cu sucul de zmeura.
  3. Cand amestecul este omogen, turnati-l peste spuma de albusuri si amestecati.
  4. Puneti vasul la bain-marie, amestecati mereu pentru a nu se prinde de vas.
  5. Este mai bine daca bateti cu un tel compozitia.
  6. Cand aceasta s-a ingrosat suficient - ca o smantana - luati vasul de pe foc, lasati-l la racit si apoi turnati amestecul in tavite si puneti-le la congelator pentru mai multe ore.
  7. Pofta buna!
Inghetata de zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inghetata de zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.