Prajitura cu crema de mascarpone si caise - Retete Culinare

Prajitura cu crema de mascarpone si caise


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 250 g unt
  • 450 g faina
  • 200 ml nectar de caise
  • 300 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g caise
  • 200 g mascarpone
  • 300 ml frisca batuta din smantana
Pregatesti asa:
  1. Topiti untul la foc mic si adaugati nectarul, zaharul si cacaoa.
  2. Amestecati pentru omogenizare, apoi luati vasul de pe foc si lasati amestecul la racit.
  3. Adaugati in compozitie, pe rand, galbenusurile, amestecand bine dupa fiecare.
  4. Amestecati faina cu praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat si adaugati acest amestec treptat in compozitia cu galbenusuri.
  5. Bateti albusurile spuma, turnati spuma peste compozitia cu faina, amestecati prin rasturnare si turnati amestecul intr-o tava unsa si tapetata.
  6. Coaceti blatul la foc potrivit, lasati-l la racit, apoi taiati-l in doua foi.
  7. Amestecati frisca cu mascarpone.
  8. Puneti un strat din acest amestec uniform peste o foaie de blat, asezati peste aceasta caise taiate in sferturi si acoperiti cu a doua foaie.
  9. Ornati prajitura dupa bunul plac.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu crema de mascarpone si caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Prajitura cu crema de mascarpone si caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.