Ciorba cu aripioare de pui - Retete Culinare

Ciorba cu aripioare de pui


Iti trebuie:
  • 700 g aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina patrunjel
  • 150 g taitei
  • 50 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • 2 legaturi leustean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati aripioarele, parliti-le la flacara aragazului, spalati-le si puneti-le la fiert in 4 litri de apa, cu 1 lingura de sare.
  2. Curatati legumele, spalati-le si taiati-le in cubulete.
  3. Caliti-le in ulei pana cand se inmoaie, apoi puneti-le in oala cu aripioare.
  4. Fierbeti la foc mic 50 de minute, apoi adaugati taiteii si leusteanul tocat marunt.
  5. Bateti ouale cu putina sare si puneti-le in oala cu ciorba.
  6. Lasati sa fiarba inca 10 minute.
  7. La final puneti zeama storasa de lamaie si potriviti de sare si piper.
  8. Pofta buna!
Ciorba cu aripioare de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu aripioare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciorba cu aripioare de pui" Ciorba cu aripioare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
raluca Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de CiorbeRetete de CiorbeRetete de CiorbeRetete de Ciorbe Fara nota
Mie mi se pare ca la 4 l de apa si cantitatile de carne si legume mentionate in reteta, iese o tocana in toata regula, nicidecum ciorba.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.