Peste cu legume inabusite in vin - Retete Culinare

Peste cu legume inabusite in vin


Iti trebuie:
  • 4 pesti ( aprox 500 g fiecare ) sau un peste mai mare
  • 1 conopida
  • 1 broccoli
  • 2 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati pestii, eliminati intestinele, spalati-i bine si puneti in fiecare sare, piper, cate un fir de patrunjel si un catel de usturoi, taiat marunt.
  2. Asezati pestii intr-o tava unul langa altul.
  3. Opariti timp de 5 minute buchetelele de conopida si de broccoli, apoi scurgeti-le de apa si asezati-le langa pesti.
  4. Puneti si morcovii taiati in bastonase, turnati vinul si adaugati condimente daca mai sunt necesare.
  5. Tineti tava la cuptor la foc potrivit, pana cand pestii se rumenesc.
  6. Pofta buna!
Peste cu legume inabusite in vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu legume inabusite in vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu legume inabusite in vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.