Gulii umplute cu carne tocata - Retete Culinare

Gulii umplute cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 8 gulioare noi
  • 400 g carne de vita tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 morcov
  • 1 legatura marar verde
  • 300 ml miez de rosii in bulion
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati gulioarele si scoateti miezul cu o lingura avand grija sa nu spargeti peretii.
  2. Caliti in ulei ceapa tocata marunt, orezul spalat, morcovul ras pe razatoarea mica, miezul de gulioare taiat marunt si mararul tocat.
  3. Adaugati carnea tocata, sare si piper, amestecati pentru omogenizare si umpleti cu acest amestec gulioarele.
  4. Puneti-le intr-o tava cu 200 ml apa la cuptor, la foc potrivit.
  5. Cand amestecul de umplutura este fiert, adaugati miezul de rosii sfaramat si mai lasati tava la cuptor pentru 10 minute.
  6. Pofta buna!
Gulii umplute cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulii umplute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulii umplute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.