Spuma de capsune - Retete Culinare

Spuma de capsune


Iti trebuie:
  • 700 g capsune
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura coaja de lamaie rasa
  • 4 albusuri de oua proaspete
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 varf cutit de sare
Pregatesti asa:
  1. Bateti spuma albusurile cu praful de sare si dupa 5 minute adaugati zaharul pudra si cel vanilat.
  2. Bateti spuma inca 4 minute astfel incat zaharul sa fie bine incorporat.
  3. Curatati capsunile de codite, spalati-le si scurgeti-le bine de apa.
  4. Sfaramati-le apoi cu blenderul, dupa care amestecati-le cu spuma de albus.
  5. Adaugati coaja de lamaie si omogenizati bine spuma.
  6. Serviti spuma de capsune rece.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spuma de capsune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Spuma de capsune" Spuma de capsune - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
mer Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.