Vinete umplute cu piept de pui - Retete Culinare

Vinete umplute cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 400 g piept de pui
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea in cubulete, prajiti-le in ulei, cu sare si piper.
  2. Taiati vinetele in doua, pe lungime si scoateti cu o lingura miezul, lasand o margine de 1 - 2cm.
  3. Cand carnea s-a rumenit pe toate partile, adaugati ardeii taiati in cubulete, miezul de vinete tocat marunt, usturoiul pisat si ceapa rasa.
  4. Puneti si rosiile si lasati amestecul, la calit pana cand ingredientele se inmoaie.
  5. Cu acest amestec umpleti jumatatile de vinete si puneti-le la cuptor pentru 10 -15 minute.
  6. Pofta buna!
Vinete umplute cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Vinete umplute cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.