Paste cu spanac - Retete Culinare

Paste cu spanac


Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g spanac
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura tarhon
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puneti la fiert pastele in apa cu sare, fierbeti-le conform timpului inscris pe ambalaj si apoi scurgeti-le de apa.
  2. Pentru sos, opariti spanacul, scurgeti-l de apa si puneti-l intr-un blender, impreuna cu usturoiul verde, tarhonul si usturoiul uscat.
  3. Maruntiti ingredientele si condimentati sosul obtinut.
  4. Turnati-l peste pastele scurse de apa.
  5. La final presarati deasupra cascaval ras.
  6. Pofta buna!
Paste cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.