Mancarica de mazare cu pulpe de pui - Retete Culinare

Mancarica de mazare cu pulpe de pui


Iti trebuie:
  • 10 ciocanele de pui
  • 700 g mazare
  • 300 g morcovi noi mici
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 5 rosii coapte
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati ciocanelele, spalati-le, scurgeti-le de apa si presarati-le cu sare si piper.
  2. Prajiti-le in 50 ml ulei pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
  3. In uleiul ramas, caliti ceapa curatata, spalata si tocata marunt.
  4. Dupa 2 minute adaugati morcovii curatati si spalati mazarea.
  5. Puneti si rosiile oparite, curatate de pielita si tocate marunt.
  6. Puneti in cratita si ciocanelele de pui, adaugati o cescuta de apa, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 30 de minute.
  7. Pofta buna!
Mancarica de mazare cu pulpe de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de mazare cu pulpe de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de mazare cu pulpe de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.