Cas proaspat delicios - Retete Culinare

Cas proaspat delicios


Iti trebuie:
  • 500 g cas proaspat
  • sare
  • cimbru
  • 3 fire de usturoi verde
  • 50 ml ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Casul se taie in cubulete care se pun intr-un vas de portelan sau de sticla.
  2. Puneti deasupra, cimbru si usturoi verde tocat.
  3. Se amesteca usor, se adauga uleiul de masline si se inchide borcanul.
  4. Pe fundul borcanului s-ar putea sa se formeze un strat de saramura, dupa doua, trei zile.
  5. Acesta se poate absorbi cu un pai.
  6. Se tine borcanul la frigider, uleiul aromat se poate folosi la salate.
  7. Cine prefera gusturile mai picante, orientale, poate incerca sa puna in ulei de masline ghimbir ras si apoi cubulete de branza.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cas proaspat delicios "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cas proaspat delicios - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.