Ciorba de rosii si dovlecei - Retete Culinare

Ciorba de rosii si dovlecei


Iti trebuie:
  • 6 dovlecei tineri
  • 3 cepe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 6 rosii mari
  • 2 ardei grasi
  • marar verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti dovleceii de coaja, ii speli bine, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert in 2,5 l de apa cu sare, timp de 15 minute.
  2. Cureti o ceapa, o speli, dupa care o tai marunt si o adaugi in apa cand aceasta incepe sa fiarba.
  3. Decojesti rosiile si le tai cubulete, cureti ardeii de seminte si ii tai patratele, iar ceapa verde o tai julien.
  4. Dupa aproximativ 20 de minute din momentul in care a inceput sa fiarba, adaugi in supa ingredientele de mai sus.
  5. Dupa ce a fiert totul, iei vasul de pe foc, adaugi sare si piper dupa gust si poti adauga si marar verde tocat.
  6. Pofta buna!
Ciorba de rosii si dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de rosii si dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de rosii si dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.