Ciorba de legume cu oua - Retete Culinare

Ciorba de legume cu oua


Iti trebuie:
  • 3 cepe
  • 3 dovlecei tineri
  • 6 rosll
  • 500 ml + 1 l suc de rosii
  • 50 ml ulei
  • 10 oua
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura de falna
  • sare
  • piper
  • bors dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala, fierbi 2 - 3 litri de apa in care pui si ceapa curatata, spalata si tocata marunt, dovleceii taiati in cubulete si uleiul.
  2. Lasi sa fiarba putin, apoi adaugi rosiile taiate marunt si sare dupa gust.
  3. Dupa ce au fiert, adaugi borsul dupa gust si sucul de rosii si mai lasi sa dea intr-un clocot la foc potrivit.
  4. Dupa aceea, spargi 8 oua si le pui direct in ciorba.
  5. Nu amesteci pentru ca ouale sa fie intregi.
  6. Bati si ouale ramase cu faina si torni amestecul in oala.
  7. Stingi focul si presari verdeata tocata foarte fin.
  8. Pofta buna!
Ciorba de legume cu oua

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de legume cu oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Ciorba de legume cu oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.