Tagliatelle cu sos de rosii - Retete Culinare

Tagliatelle cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 500 g tagliatelle
  • 100 ml ulei de masline negre
  • 500 g rosii
  • 75 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • oregano
  • 50 g capere
  • sare
  • ardei iute
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-o cratifa cepele tocate marunt, caperele si rosiile taiate.
  2. Adaugi uleiul, sarea si ardeiul iute.
  3. Lasi sa fiarba circa 1/2 ora.
  4. Pui la fiert si pastele si, cand sunt gata, le scurgi foarte bine.
  5. Versi pastele intr-o forma unsa cu unt.
  6. Presari oregano, uleiul de masline negre si dai forma la cuptorul incins pentru 5 minute.
  7. Pofta buna!
Tagliatelle cu sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tagliatelle cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tagliatelle cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.