Rulada cu crema de frisca si capsuni - Retete Culinare

Rulada cu crema de frisca si capsuni


Pentru blat iti trebuie:
  • 4 oua
  • 125 g zahar
  • 100 g faina
  • 20 g amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 350 g capsuni
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 500 ml frisca
  • 2 plicuri cu intaritor de frisca
  • 10 ml rom alb
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale cu 4 linguri de apa calda in care ai dizolvat zaharul.
  2. Amesteci faina cu amidonul si cu praful de copt.
  3. Omogenizezi tortul foarte bine si torni compozitia intr-o tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt, apoi o dai la cuptor pentru 12 minute.
  4. Scoti acest aluat pentru rulada, il rastorni pe un servet de bucatarie pudrat cu zahar, desprinzi hartia de pe fundul tavii, dupa care rulezi aluatul cu ajutorul prosopului si il lasi sa se raceasca.
  5. Separat, pasezi 250 g capsuni si amesteci compozitia cu 2 pliculete de zahar vanilat.
  6. Bati frisca, folosind si praful intaritor si combini romul cu piureul de capsuni.
  7. Derulezi blatul, il ungi cu 2/3 din cantitatea de crema si rulezi la loc.
  8. Asezi rulada pe un platou, o acoperi cu restul de crema, apoi o dai la frigider pentru o ora.
  9. Pofta buna!
Rulada cu crema de frisca si capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu crema de frisca si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu crema de frisca si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.