Prajitura cu spuma de capsuni - Retete Culinare

Prajitura cu spuma de capsuni


Iti trebuie:
  • 10 oua
  • 2 plicuri de crema de vanilie
  • 400 ml lapte dulce
  • 250 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 200 g zahar tos
  • 250 g nuca macinata
  • 300 g capsuni
Pregatesti asa:
  1. Separi ouale.
  2. Pui galbenusurile cu 200 ml de lapte si cu zaharul tos pe foc, la bain-marie, pana cand compozitia devine groasa ca o smantana.
  3. O dai la rece.
  4. Bati albusurile spuma tare, adaugi zahar farin si mai bati apoi inca 10 minute la viteza moderata a mixerului.
  5. Imparti compozitia in doua.
  6. Intr-una pui nucile macinate.
  7. Coci 4 cercuri, 2 de bezea si 2 de bezea cu nuca.
  8. Prepari crema de vanilie.
  9. Scoti compozitia cu galbenusuri de la frigider si o amesteci cu crema rezultata din prepararea celor 2 plicuri de crema de vanilie, amestecate cu lapte rece si mixate 3 minute.
  10. Asamblezi tortul asa: Primul cerc de bezea cu nuca, crema de vanilie, al doilea cerc de bezea simpla, crema, capsuni (jumatate din cantitate taiate in bucati potrivite), crema si tot asa pana la ultimul strat, care trebuie sa fie de crema.
  11. Deasupra, ornezi cu capsuni intregi.
  12. Dai pentru 2 ore la frigider.
  13. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu spuma de capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu spuma de capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.