Tocanita de mazare - Retete Culinare

Tocanita de mazare


Iti trebuie:
  • 400 g piept de pui
  • 500 g mazare verde
  • 100 ml suc de rosii (sau 2 linguri bulion)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare
  • frunze de patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa o toci marunt si o calesti in putin ulei.
  2. Adaugi pieptul de pui taiat in cuburi potrivite si 1/3 lingurita sare.
  3. Lasi carnea sa se inabuse timp de 10 minute, apoi adaugi mazarea.
  4. Acoperi mancarea si o lasi sa fiarba.
  5. Daca folosesti mazare conservata, trebuie sa inabusi ceva mai mult timp carnea inainte de a adauga mazarea.
  6. Dupa 20-30 de minute, daca si carnea si mazarea sunt fierte, dizolvi faina in sucul de rosii si-l adaugi la mancare.
  7. Potrivesti de sare, mai lasi pe foc cateva minute, apoi dai la o parte vasul de pe foc.
  8. Presari frunze de patrunjel tocate marunt.
  9. Pofta buna!
Tocanita de mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.