Paine de casa cu branza - Retete Culinare

Paine de casa cu branza


Iti trebuie:
  • 550 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 150 g branza de burduf
  • 60 ml apa
  • 240 ml lapte
  • 60 g margarina
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 legaturi marar
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina in castron, faci o adancitura si pui drojdia, zaharul si apa pentru maia.
  2. Cand a crescut, adaugi laptele si framanti, adaugand margarina si sarea.
  3. Faci un aluat potrivit pe care il lasi la dospit, pana isi dubleaza volumul.
  4. Imparti coca in 4-5 bucati, pe care le intinzi cu sucitorul.
  5. Adaugi branza amestecata cu mararul tocat fin si rulezi strans.
  6. Pui ruloul intr-o tava de cozonac sau asezi toate rulourile intr-o tava mai mare, unul langa celalalt.
  7. Lasi sa creasca in tava, apoi introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 45 de minute.
  8. Pofta buna!
Paine de casa cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine de casa cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine de casa cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.