Pandispan cu iaurt si capsuni - Retete Culinare

Pandispan cu iaurt si capsuni


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 350 g zahar
  • 180 ml ulei
  • 400 g faina
  • 200 g iaurt cu capsuni
  • 1 kg de capsuni
  • 1 praf de copt
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale cu zaharul, pana rezulta o compozitie albicioasa si spumoasa, iar zaharul s-a topit.
  2. Adaugi treptat uleiul, iaurtul, iar la final, faina amestecata cu praful de copt.
  3. Intr-o tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina, torni compozitia si aranjezi deasupra capsunile taiate in doua si trecute prin faina.
  4. Dai tava la cuptor pentru 25 de minute.
  5. Pofta buna!
Pandispan cu iaurt si capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu iaurt si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu iaurt si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.