Tort cu frisca si capsuni - Retete Culinare

Tort cu frisca si capsuni


Pentru blat iti trebuie:
  • 8 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de copt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • frisca
  • capsuni
Pregatesti asa:
  1. Bati separat albusurile cu zaharul, apoi adaugi galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
  2. Pui intr-o forma compozitia si o dai la cuptor pentru 30 de minute.
  3. Scoti blatul si-l lasi sa se raceasca, dupa care tai un capac si golesti cu grija tot miezul.
  4. Pentru umplutura, amesteci frisca batuta spuma cu capsuni taiate feliute si cu miezul scos de la blat.
  5. Umpli tortul cu aceasta umplutura, pui capacul si decorezi cu frisca si capsuni din belsug.
  6. Dai tortul la rece pentru 2 ore.
  7. Pofta buna!
Tort cu frisca si capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu frisca si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu frisca si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.