Tort cu budinca si cacao - Retete Culinare

Tort cu budinca si cacao


Pentru blat iti trebuie:
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
Pentru crema iti trebuie:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 1 l lapte
  • 4-5 linguri cacao
  • 2 pahare frisca
  • 50 g ciocolata menaj
  • esenta de portocale
Pregatesti blatul asa:
  1. Din ingredientele pentru blat faci un pandispan.
  2. Albusurile le bati spuma cu putina sare, apoi cu zaharul pana devine tare.
  3. Freci galbenusurile cu ulei ( turnand cate o lingura ).
  4. Peste galbenusuri adaugi spuma de albusuri, faina cernuta, cacao, putina esenta de vanilie si amesteci usor.
  5. Aceasta compozitie o pui intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si o dai la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit.
Pregatesti crema asa:
  1. Pregatesti budinca conform instructiunilor de pe plic.
  2. Dupa ce s-a racit, o amesteci cu frisca, cacao instant, ciocolata topita si esenta de portocala.
  3. Crema o pui la frigider pentru 1-2 ore.
  4. Tai blatul in trei parti pe orizontala, il inmoi usor cu un sirop preparat din 1/2 pahar zahar si 1 pahar de apa, pe care il fierbi timp de 10 minute.
  5. Adaugi crema intre straturi.
  6. Acoperi tortul cu crema si decorezi cu frisca si ciocoalata rasa.
  7. Pofta buna!
Tort cu budinca si cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu budinca si cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu budinca si cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.