Tarta cu bacon si dovlecel - Retete Culinare

Tarta cu bacon si dovlecel


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 fir de praz
  • 250 g bacon
  • 1 lingura ulei
  • 1 dovlecel
  • 1/2 lingurita condimente uscate
  • 200 ml smantana
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 1 crenguta cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Lasi aluatul de foitaj sa se dezghete in frigider.
  2. Presari pe o planseta faina si intinzi foaia sa aiba grosimea de 5 mm.
  3. Asezi foaia intr-o forma de tarta, imbracand si peretii.
  4. Surplusul il tai.
  5. Intepi aluatul de pe fundul formei cu furculita.
  6. Coci foaia timp de 10 minute.
  7. Dovlecelul il tai bucati sau rondele, prazul rondele, iar baconul fasii.
  8. Pastrezi 2 felii subtiri pentru decor.
  9. Incingi uleiul intr-o tigaie si prajesti usor fasiile de bacon.
  10. Adaugi dovleceii, prazul, condimentele uscate, sare, piper dupa gust si le lasi timp de 2 minute.
  11. Bati bine smantana cu ouale, adaugi 3 catei de usturoi pisat, cascavalul ras, frunzele de cimbru si le amesteci.
  12. Scoti forma din cuptor, pui legumele calite si torni amestecul cu smantana.
  13. Pofta buna!
Tarta cu bacon si dovlecel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu bacon si dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu bacon si dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.