Ciorba de crap - Retete Culinare

Ciorba de crap


Iti trebuie:
  • 800 g file de crap
  • 3 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 200 g morcovi
  • 200 g telina
  • 1 ceapa
  • 30 g unt
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 20 g faina
  • 2 linguri gris
  • 1 l supa instant de legume
  • patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Speli fileul de peste si il tai in bucatele marunte.
  2. Il stropesti cu suc de lamaie.
  3. Condimentezi cu sare si cu piper.
  4. Speli si cureti morcovii si telina.
  5. Tai morcovii in felii, iar telina in fasii subtiri.
  6. Cureti ceapa si o tai foarte fin.
  7. Calesti legumele in grasimea incinsa, aproximativ 5 minute.
  8. Adaugi pasta de rosii si faina si le calesti, amestecand continuu.
  9. Stingi totul cu supa instant si le lasi sa fiarba.
  10. Condimentezi cu sare si cu piper, sa aiba un gust picant.
  11. Adaugi grisul si amesteci.
  12. Adaugi pestele si lasi sa se patrunda la foc mic, aproximativ 5 minute.
  13. Ornezi cu patrunjel verde tocat marunt.
  14. Pofta buna!
Ciorba de crap

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de crap "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de crap - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.