Taitei ca la mama acasa - Retete Culinare

Taitei ca la mama acasa


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 3 oua
  • 50 ml apa
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Asezi faina pe planseta sub forma de movilita.
  2. Faci o adancitura la mijloc, adaugi ouale si apa fierbinte, in care ai dizolvat sarea.
  3. Faci un aluat foarte consistent, acoperi cu un castron si lasi sa se odihneasca timp de o ora.
  4. Imparti aluatul in 4 bucati, din care faci patru foi.
  5. Lasi sa se usuce putin, apoi rulezi fiecare foaie si o tai dupa dorinta, cu ajutorul cutitului sau cu masina de speciala de taltei.
  6. Daca vei folosi masina de taitei, vei avea posibilitatea sa-i tai de aceeasi grosime pe toti.
  7. Pofta buna!
Taitei ca la mama acasa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Taitei ca la mama acasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Taitei ca la mama acasa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.