Orez cu piept de pui - Retete Culinare

Orez cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 3 bucati de piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 cana telina tocata
  • 4 cepe
  • 1 lingurita tarhon proaspat
  • 3 cani supa de pui fara sare
  • 1-2 cani vin alb sec
  • 100 g de orez cu bobul lung
  • condimente
Pregatesti asa:
  1. Pieptul de pui il tai cubulete mici.
  2. Adaugi telina, ceapa, tarhonul tocat marunt si 1 cana cu supa de pui fara sare.
  3. Pui totul intr-o tigaie si fierbi la foc mediu, pana cand se inmoaie carnea si legumele.
  4. Dai deoparte, iar intr-un bol amesteci vinul cu cele 2 cani de supa de pui ramase, orezul si condimentele si le lasi timp de 30 de minute la macerat.
  5. Puiul gatit si compozitia de vin le amesteci intr-un vas pe care il acoperi si il lasi aproximativ 60 de minute.
  6. Pofta buna!
Orez cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Orez cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.