Vinete cu sos de smantana la cuptor - Retete Culinare

Vinete cu sos de smantana la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 300 ml smantana
  • 30 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 50 g unt
Pregatesti asa:
  1. Vinetele taiate in felii rotunde le sarezi si le oparesti in apa clocotita timp de 15 minute, ca sa se inmoaie.
  2. Le pui intr-o strecuratoare si le scurgi bine, presandu-le putin cu mana si apoi le lasi intr-un vas termorezistent uns bine cu unt.
  3. Feliile ie asezi neinghesuite, ca sosul sa poata intra printre ele, apoi presari jumatate din cantitatea de telemea rasa.
  4. Faina o freci cu smantana, adaugata treptat ca sa nu se formeze cocoloase si le pui peste vinete.
  5. Restul de branza il presari peste smantana si adaugi bucatele de unt.
  6. Vasul il introduci in cuptor si il lasi timp de 15 minute pana se leaga sosul.
  7. Pofta buna!
Vinete cu sos de smantana la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete cu sos de smantana la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete cu sos de smantana la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.