Omleta cu de toate - Retete Culinare

Omleta cu de toate


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde mic
  • 50 g salam uscat sau un carnat uscat din carne de porc
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai cartofii cubulete sau ii dai prin razatoare, tai ceapa marunt, cureti de seminte ardeiul si il tai marunt, apoi tai in felii subtiri salamul.
  2. Incalzesti doua linguri de ulei intr-o tigaie, adaugi cartofii dati prin razatoare si ii calesti timp de 10 minute, amestecand din cand in cand pana capata o culoare bruna.
  3. Adaugi ceapa, piperul si feliile de salam sau de carnat.
  4. Amesteci bine si tii totul pe foc pentru inca 6-8 minute.
  5. Bati ouale, adaugi sare si piper, apoi le torni in tigaie peste amestecul de legume si de salam.
  6. Coci omleta la foc potrivit timp de 3-5 minute, tragand partea coapta a oualor spre centrul tigaii cu o spatula si lasand partea lichida a acestora sa curga pe margini.
  7. Iei un platou, rastorni omleta, apoi o transferi din nou in tigaie pentru a se rumeni si pe partea cealalta.
  8. Cand este gata, pui omleta pe un platou si o servesti calda sau rece.
  9. Pofta buna!
Omleta cu de toate


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu de toate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu de toate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.