Carne tocata acoperita cu blat la cuptor - Retete Culinare

Carne tocata acoperita cu blat la cuptor


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 500 ml iaurt
  • 200 ml bulion
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 4 cartofi
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
Pregatesti asa:
  1. Calesti ceapa, adaugi ardeii maruntiti, carnea, cartofii rasi, bulionul si condimentele.
  2. Rastorni acest amestec intr-o tava unsa cu ulei.
  3. Bati iaurtul cu 3 oua, adaugi faina in ploaie, amesteci si torni peste prima compozitie.
  4. Pui tava la copt pentru 30-35 de minute si, cand blatul este bine rumenit si copt, il scoti din cuptor.
  5. Pofta buna!
Carne tocata acoperita cu blat la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carne tocata acoperita cu blat la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Carne tocata acoperita cu blat la cuptor" Carne tocata acoperita cu blat la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Adina Nota: Retete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota Maxima Fara nota
Nemaipomenita aceasta reteta, o fac ori de cate ori sunt in criza de timp, este foarte gustoasa




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.