Ciorba de porc cu legume - Retete Culinare

Ciorba de porc cu legume


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 l apa
  • 1 l bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 mana fasole verde
  • 1/4 varza
  • 3 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 sfecla mica
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana
  • mara
  • leustean
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati potrivite si le pui la fiert intr-o oala cu apa.
  2. Cand incepe sa fiarba, iei spuma de 2-3 ori.
  3. Adaugi sare, apoi tot zarzavatul, taiat marunt, fasolea taiata bucati, sfecla taiata ca fideaua si, mai tarziu, varza tocata, cartofii, rosiile sau o lingura de bulion de rosii.
  4. Lasi sa fiarba cat trebuie, apoi adaugi borsul fiert separat, verdeata si putina sare.
  5. Bati bine galbenusurile cu smantana si torni incet amestecul peste ciorba.
  6. Daca doresti ca ciorba sa fie mai acra, adaugi sare de lamaie dizolvata separat in apa.
  7. Pofta buna!


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de porc cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de porc cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.