Rosii umplute cu carne tocata - Retete Culinare

Rosii umplute cu carne tocata



Iti trebuie:
  • 8 rosii
  • 400 g carne tocata condimentata
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de branza de vaci
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Prajesti carnea intr-o tigaie, eventual sarezi si piperezi, tai ceapa marunt si o pasezi cu mixerul.
  2. Procedezi la fel si cu ciupercile, dupa ce le-ai spalat, pentru a obtine un piure.
  3. Amesteci ceapa cu ciupercile si le inabusi la foc moale, intr-o tigaie unsa usor cu ulei de masline.
  4. Sarezi foarte putin.
  5. Tai in doua rosiile, pe latime, apoi le asezi intr-un vas uns cu putin ulei de masline.
  6. Le coci in cuptorul incalzit, timp de 30 de minute.
  7. Faci un amestec omogen din carnea pentru carnati si 2/3 din piureul de ciuperci.
  8. Repartizezi uniform amestecul peste rosiile scoase din cuptor.
  9. Folosesti 1/3 din piureul de ciuperci pentru a-l pune peste rosii, ca si cum ar fi pesmet.
  10. Daca doresti, adaugi usturoi si patrunjel tocat fin.
  11. Bagi rosiile in cuptorul bine incins, timp de 30-40 de minute.
  12. Coci, eventual, pe gratar, plasand platoul la mijlocul cuptorului, pentru ca sa nu se arda compozitia.
  13. Pofta buna!
Rosii umplute cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.