Chec din carne tocata - Retete Culinare

Chec din carne tocata


Iti trebuie:
  • 800 g carne tocata (amestec vita si porc)
  • 300 g branza feta
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3 felii de paine
  • 3 morcovi
  • 6 ardei copti
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite boia dulce m patrunjel verde
  • 1 plic susan
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Inmoi painea in lapte sau in apa.
  2. Toci cepele cat mai marunt, adaugi carnea si painea bine stoarsa, mustarul, 2 oua, sare, piper si boia, toate dupa gust.
  3. Separat, fierbi morcovii in apa cu sare, ii scurgi de apa si ii tragi in putin ulei in care ai presarat putin cimbru.
  4. Cand s-au racorit putin, ii tai in fasii inguste.
  5. Ungi o forma de cozonac cu ulei, presari pesmet, asezi un strat de amestec de carne, apoi unul de morcovi feliati, altul de carne, branza feta  taiata subtire, apoi altul de carne, unul de ardei copti taiati si inca un strat de carne.
  6. Presari seminte de susan din belsug si il dai la cuptorul incins.
  7. Tai checul cand e rece.
  8. Poti servi preparatul cald sau rece.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec din carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec din carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.