Sarmalute ca la bunica - Retete Culinare

Sarmalute ca la bunica


Iti trebuie:
  • 200 g orez
  • 500 g carne tocata de pui
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 litru suc rosii
  • 1 lingura condiment de legume
  • piper
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 100 ml ulei.
  • 2 foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Ceapa o cureti si o toci marunt, morcovul il cureti si il dai pe razatoare.
  2. Pui ceapa si morcovul sa se caleasca in ulei incins, la care adaugi putina apa.
  3. Adaugi si carnea tocata de pui si lasi pe foc cateva minute.
  4. Adaugi si orezul spalat bine in apa rece, lasat cateva minute la inmuiat si scurs bine de apa.
  5. Condimentezi cu sare, piper, condiment cu gust de legume si putin suc de rosii.
  6. Mai lasi pe foc cinci minute.
  7. Dupa aceea iei vasul de pe foc, il lasi sa se racoreasca, adaugi oul si lingura de faina si amesteci bine.
  8. Faci sarmalele in frunza de varza murata, le asezi intr-o oala, pe fundul careia ai pus cateva cotoare tocate marunt de varza murata, adaugi sucul de rosii, putina supa de legume, foile de dafin si dai totul la fiert, la foc mic.
  9. Sunt foarte bune servite cu smantana.
  10. Pofta buna!
Sarmalute ca la bunica

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute ca la bunica "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmalute ca la bunica - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.