Chifle umplute cu spanac si prosciutto - Retete Culinare

Chifle umplute cu spanac si prosciutto


Iti trebuie:
  • 4 chifle
  • 8 oua
  • putin otet
  • 400 g spanac
  • 12 felii prosciutto
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • putin unt.
Pregatesti asa:
  1. Calesti spanacul rupt in bucati mici in unt, adaugi sare si piper.
  2. Pui sa fiarba o oala cu apa si otet, iar cand da in clocot, adaugi ouale (separat) si le fierbi timp de 2-3 minute, dupa care le scoti si le racesti sub apa rece.
  3. Tai chiflele in doua si le prajesti pe un gratar, apoi pui pe fiecare jumatate de chifla spanac sotat, oul fiert, cate doua felii de prosciutto si razi cascaval.
  4. Dai chiflele la cuptor intr-o tava pana se rumeneste cascavalul.
  5. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chifle umplute cu spanac si prosciutto "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chifle umplute cu spanac si prosciutto - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.