Piure de cartofi cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Piure de cartofi cu sunca si cascaval


Iti trebuie:
  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • 3 rosii
  • 100 g sunca afumata
  • 100 g cascaval
  • o mana de ciuperci
  • o mana de masline fara samburi
  • sare
  • piper
  • 4 fire patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii fierbi, apoi ii pasezi si ii amesteci cu galbenusurile.
  2. Adaugi sare si piper dupa gust, iar la final, albusurile batute spuma.
  3. Rosiile oparite, le decojesti si le tai felii.
  4. Ciupercile curatate si taiate, le fierbi 10 minute in apa cu sare.
  5. Cascavalul il tai marunt, la fel sunca si maslinele.
  6. Intinzi compozitia de cartofi intr-o forma unsa cu ulei, pui feliile de rosii, ciupercile, sunca, maslinele si, deasupra, cascavalul.
  7. Presari patrunjel tocat marunt si introduci tava la cuptor pentru 25-30 de minute.
  8. Pofta buna!
Piure de cartofi cu sunca si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piure de cartofi cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piure de cartofi cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.