Tocanita de ciuperci si piept de pui - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci si piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 4 linguri faina
  • 1 cutie mica smantana
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Ciupercile, curatate de coaja, le oparesti putin pentru a nu se innegri mancarea.
  2. Ceapa o calesti in ulei, cu pieptul de pui taiat bucatele potrivite.
  3. Pui si ardei taiati cubulete si ciupercile feliate.
  4. Adaugi putina apa peste ele, pentru a le inabusi.
  5. Cand s-a dus toata apa, pui cele 4 linguri de faina si amesteci bine pentru a se incorpora si a nu se lipi.
  6. Adaugi repede 1-2 cani cu apa, sare dupa gust si lasi sa fiarba.
  7. Separat, amesteci smantana cu usturoiul pisat si cu patrunjelul (sau mararul) tocat.
  8. Acest amestec il adaugi peste mancare si o mai lasi sa dea un clocot.
  9. La sfarsit, presari piper.
  10. Pofta buna!
Tocanita de ciuperci si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.