Tort din piscoturi si budinca - Retete Culinare

Tort din piscoturi si budinca

 
Iti trebuie:
  • 25 piscoturi de sampanie
  • un plic budinca de vanilie
  • un plic budinca de capsuni
  • 800 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 100 ml suc de visine
  • 500 ml frisca lichida
  • 100 ml rom
  • 1 cutie compot de ananas
  • 300 ml lapte indulcit
  • 2 oua
  • 100 g stafide aurii
  • 2 banane
  • 4 kiwi
  • 4 piersici din compot
  • zmeura si visine.
Pregatesti asa:
  1. Budincile le pregatesti separat, conform indicatiilor de pe plic.
  2. In fiecare pui un galbenus de ou, iar albusul il bati separat fiecare.
  3. Rastorni budinca fierbinte peste albus si amesteci usor.
  4. Lasi la racit.
  5. Gelatina o prepari conform instructiunilor de pe plic, cu sucul de visine si zahar dupa gust.
  6. Bati tare frisca cu mixerul.
  7. Rezulta patru castronele cu patru combinatii.
  8. Scurgi sucul de la compotul de ananas.
  9. Stafidele le pui la inmuiat in apa dulce cu rom (50 ml) pentru 40 de minute.
  10. Bananele le tai felii rotunde, tai si kiwi felii rotunde subtiri, iar piersicile cubulete.
  11. In laptele indulcit in care adaugi 50 ml rom, treci fiecare piscot rapid (fara sa se inmoaie).
  12. Asezi 3-4 piscoturi pe fundul castronului si 6 jumatati de piscoturi pe margine, pe peretii vasului.
  13. Pui alternativ, cu lingura, cate o gramajoara din compozitia de budinca si frisca, apoi ananas, piersici, banane, zmeura, visine si stafide.
  14. Ai grija, sa asezi frumos pe peretii castronului, de jur imprejur, felii de kiwi, banane si celelalte fructe, de asemenea, cate putin din gelatina rosie.
  15. Continui cu piscoturi, rupte in doua, budinca, frisca, fructe, pana se temina.
  16. Dai la frigider pana a doua z.
  17. Poti servi cu un cub de inghetata in fiecare castron.
  18. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort din piscoturi si budinca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort din piscoturi si budinca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.