Tocanita de fasole verde - Retete Culinare

Tocanita de fasole verde


Iti trebuie:
  • 1 kg pastai galbene
  • 10 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 2 fire marar verde
  • 4 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti pastaile de capete si le rupi in 2-3 bucati.
  2. In uleiul incins, pui 6 catei de usturoi striviti si caliti rapid.
  3. Adaugi apoi pastaile si continui sa calesti inca 2-3 minute, amestecand des.
  4. Acoperi pastaile cu 2 cani de apa si adaugi condimentele si verdeturile tocate marunt.
  5. Pui capacul si fierbi la foc mediu pentru 25-30 de minute.
  6. Verifici sa fie fierte, iar daca dupa acest timp nu sunt gata, le mai lasi la fiert cu capac.
  7. Adaugi restul de 2 catei de usturoi striviti si fierbi inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai.
  8. Pofta buna!
Tocanita de fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.