Pandispan cu cirese - Retete Culinare

Pandispan cu cirese


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plic de praf de copt
  • 500 g cirese fara samburi
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri.
  2. Bati albusurile spuma cu un praf de sare.
  3. Amesteci bine galbenusurile cu zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat.
  4. Torni treptat compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri si amesteci usor, de jos in sus, cu o lingura de lemn.
  5. Amesteci faina cu praful de copt si o adaugi in compozitie, in ploaie, amestecand in continuare usor.
  6. Ungi tava cu putin unt sau cu margarina, o tapetezi cu putina faina si pui compozitia in tava.
  7. Ciresele le distribui uniform pe toata suprafata tavii.
  8. Dai tava la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mediu.
  9. Scoti tava in circa 30 de minute, cand prajitura capata o culoare aramie.
  10. Pofta buna!
Pandispan cu cirese

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu cirese "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu cirese - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.