Pastai cu sos de smantana - Retete Culinare

Pastai cu sos de smantana


Iti trebuie:
  • 500 g pastai galbene
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar lapte
  • 300 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
Pregatesti asa:
  1. Fasolea, curatata si spalata, o fierbi in apa clocotita cu sare.
  2. Dupa fierbere, scurgi fasolea si o dai deoparte.
  3. Prepari un sos alb din ulei, faina, lapte si smantana.
  4. Adaugi fasolea taiata bucati potrivite si o lasi sa dea cateva clocote impreuna cu sosul.
  5. Servesti fasolea cu marar verde tocat marunt.
  6. Pofta buna!
Pastai cu sos de smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastai cu sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastai cu sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.